Bijbaan Verkoopmedewerker

Ben je op zoek naar een bijbaan die nét even anders is dan alle andere ‘standaard bijbanen’ bij autobedrijven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Middenin ons bedrijf, daar speelt jouw functie als Verkoopmedewerker zich af. En met jouw passie voor auto’s kun je bij ons je hart ophalen! Maar niet alleen auto’s ook laadoplossingen hebben jouw interesse.*

Verkoop medewerker

Jouw uitdagingen als Verkoopmedewerker

Als Verkoopmedewerker ben je echt van alle markten thuis. Je ondersteund ons team op alle vlakken. Van het klaarzetten en aftanken van auto’s tot het ophalen en wegbrengen van klanten. En heb je een goed idee? Zie je hoe het beter kan? Vertel het ons! We staan open voor nieuwe initiatieven en je krijgt van ons alle vrijheid om deze op te zetten of verder uit te werken. *Je interesse ligt ook bij klanten te informeren over laadoplossingen als laadpalen en zonnepanelen.

aanbod

Wat wij jou als Verkoopmedewerker bieden:

Uiteraard is dit een mooie bijbaan voor op je cv. Je doet relevante werkervaring op en wie weet kun je na je studie je carrière bij ons verder vormgeven!

Daarnaast kom je te werken in een gedreven en gezellig team, dat niet kan wachten om jou te ontmoeten. Bij ons vind je een prettige werksfeer en krijg je een salaris afgestemd op jouw kwaliteiten en werkervaring. Bovendien krijg je bij ons alle mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen.

Dit breng je mee als Verkoopmedewerker:

Naast jouw affiniteit met (elektrische) auto’s en onze laadoplossingen, ben je bereid overal in te springen als onze ‘manusje van alles’. Dat vraagt hulpvaardigheid, flexibiliteit en klantgerichtheid. Je hebt een vlotte babbel, neemt initiatief en durft ons aan te spreken op kansen die wij volgens jou laten liggen. Wat we verder nog van je vragen:

  • Je komt uit (de regio van) Culemborg. Zo kunnen we snel schakelen en sta je direct klaar om in te springen wanneer nodig.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer om op onze vestiging te komen.
  • Je bent op zaterdag beschikbaar en mogelijk ook op andere dagen indien gewenst.

Hoe we jouw werk en werktijden verder vorm gaan geven? Dat bespreken we in goed overleg!

Over Henk Scholten Mobility
Elektrificatie is de toekomst. Geen wonder dus dat steeds meer automobilisten kiezen voor hybride of full electric rijden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons te specialiseren in elektrificatie en mobiliteit. Verkoop, inruil, onderhoud, laadoplossingen en… zonnepanelen! Wij denken verder dan aan elektrische of hybride auto’s alleen. Wij denken ook aan het opwekken van stroom met zonnepanelen en het opladen met uw eigen laadpunt. Kortom; we ontzorgen de klant volledig met alle elektrische auto- en laadoplossingen op één adres.

Ga je bij ons aan de slag? Dan kom je te werken in een klein, hecht, jong en enthousiast team dat bestaat uit 15 vakspecialisten. Stuk voor stuk hoog opgeleid via ons eigen opleidingsprogramma en allemaal met een aanpakkersmentaliteit. Hard werken, initiatief nemen verder durven kijken en resultaatgerichtheid is wat ons verbindt.

We zoeken collega's die verder mee willen bouwen aan het succes van Henk Scholten Mobility. We zetten dus allemaal ons beste beentje voor en stappen in waar nodig. En doordat we nog zo aan het bouwen zijn is er alle ruimte voor jouw ideeën. Maar ook voor gezelligheid en een greintje (of twee, of drie..).

Hebben we je overtuigd?
We staan aan de vooravond van een nieuw avontuur waaraan jij, samen met ons, invulling kan geven. Denk jij de juiste skills in huis te hebben? Wacht dan niet langer en solliciteer op deze toffe bijbaan!

Solliciteer