Henk Scholten Mobility in Culemborg

Body

Henk Scholten in Culemborg is Henk Scholten Mobility geworden. Waarom deze stap?
Omdat wij onze dienstverlening willen verdiepen én verbreden. 

Henk Scholten Mobility

Dat is een logisch gevolg van onze overtuiging dat elektrificatie de toekomst is. Om in dat proces sturend en faciliterend te zijn, moeten we breder denken dan aan Volvo alleen. Daarom staat onze gespecialiseerde e-service open voor alle merken, hybride en full electric auto’s. En daar blijft het niet bij!

Uw Volvo merkt er helemaal niets van

Bij Henk Scholten Mobility bent en blijft u als vanouds onze zeer gewaardeerde relatie. We begroeten u met dezelfde mensen op hetzelfde adres, met dezelfde kwaliteit en service. Kortom, uw Volvo blijft bij ons in dezelfde vertrouwde handen.

Henk Scholten Mobility

Verkoop, inruil, onderhoud, laadoplossingen en …

…en zonnepanelen! Er is meer onder de zon dan elektrische of hybride auto’s. Zoals het opwekken van stroom met zonnepanelen en het opladen bij uw eigen laadpunt. Daarom bieden we alle know-how over elektrificatie, mobiliteit opwekken en laden op één adres. Van advies t/m installatie op locatie, privé of zakelijk.

Wat verandert er (niet)

Een jaar na de laatste onderhoudsbeurt aan een Volvo vervalt het recht op Volvo Assistance. Geen probleem gelukkig, want wij kunnen onze Volvo rijders een erg aantrekkelijk Mobility-aanbod doen! Daarover informeren we u graag bij uw eerstvolgende onderhoudsbeurt. En onze tarieven? U zult blij verrast zijn!