Schouwing op locatie, wat houdt dit in?

Volvo + laadpaal

U leest en ziet het op meerdere plekken op onze website. Vraag een vrijblijvend schouwing aan. Schouwing bij u op locatie. Neem contact op voor een schouwing. Maar wat houdt dit eigenlijk in? We leggen dit graag verder aan u uit. 

Bij een schouwing voor een laadvoorziening en/of zonnepanelen komt onze adviseur bij u op locatie om samen te kijken wat de beste passende mogelijkheden zijn. Verlenen van service staat immers voorop bij Henk Scholten Mobility. 

Schouwing voor een laadvoorziening

U bent zich aan het orienteren naar een laadvoorziening en komt op de website van Henk Scholten Mobility. Vervolgens laat u uw gegevens zodat wij op korte termijn contact kunnen opnemen voor het maken van een schouwafspraak op locatie. 

Onze adviseur laadvoorzieningen komt op het afgesproken tijdstip bij u langs. Samen kijkt u naar de best passende plek voor de laadvoorziening. Kan deze bijvoorbeeld aan de muur of schuur worden bevestigd? Of zal de laadkast toch op een montagepaal moeten? 

Wanneer de juiste plek is uitgezocht zal onze adviseur kijken wat er nodig is voor de montage. Moeten er graafwerkzaamheden worde uitgevoerd? Is de meterkast start klaar of moet er een aanpassing worden gedaan? Dit zijn allemaal punten die tijdens de schouwing worden bekeken. 

Uiteindelijk kiezen jullie samen de beste passende laadoplossing welke past bij uw wensen, behoeften en de hybride/ elektrische auto die u heeft. Onze adviseur maakt een vrijblijvende offerte op welke u direct per mail ontvangt. 

Het vervolg is natuurlijk aan u. Laat het even bezinken en wij horen graag of/ wat we voor u mogen betekenen. 

Schouwing voor zonnepanelen

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor uw energiebehoeften? Of bent u (al) in het bezit van een hybride of elektrische auto? Dan zijn zonnepanelen de ideale keuze!

Bij de aanschaf en de installatie van zonnepanelen komt veel kijken. Omdat iedere (thuis) situatie anders is doen wij van te voren een schouwing bij u op locatie. Tijdens deze afspraak bekijkt onze adviseur samen met u waar de zonnepanelen komen te liggen. Uiteraard wordt hier goed gekeken naar de stand van de zon voor een zo hoog mogelijke opbrengst. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de afstand en de wijze waarop we naar de meterkast moeten gaan. Ook dit is voor elke situatie anders. 

Aan het einde van de schouwing ontvangt u direct de offerte inclusief de montage per mail. Het vervolg is aan u.