Verkoper

Ben je op zoek naar een uitdaging in de autobranche? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Midden in ons bedrijf, daar speelt jouw functie als Verkoper zich af. En met jouw passie voor auto’s kun je bij ons je hart ophalen!

Eling

Jouw uitdagingen als Verkoper

Als Verkoper ga je aan de slag met alle facetten van het verkopen van (gebruikte) auto’s. Van het innemen en fotograferen van de binnen gekomen auto’s, het online zetten en natuurlijk het verkopen van onze auto’s. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten en je zorgt dat ze met een goed gevoel naar buiten lopen of rijden. En heb je een goed idee over hoe het beter kan? Vertel het ons! We staan open voor nieuwe initiatieven en je krijgt van ons alle vrijheid om deze op te zetten of verder uit te werken.

 

Wat wij jou als Verkoper bieden:

Dit is de start van jouw carrière bij Henk Scholten Mobility. Je doet relevante werkervaring op en je kan veel leren van de collega’s in het team. Er zijn dus veel mogelijkheden om je loopbaan bij ons verder vorm te geven! Je komt te werken in een gedreven en gezellig team, dat niet kan wachten om jou te ontmoeten. Je vind bij ons een prettige werksfeer en interessante arbeidsvoorwaarden die o.a. bestaan uit:

  • een goed basis salaris afgestemd op jouw kwaliteiten en werkervaring met daarbij een interessante provisieregeling;
  • 24 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband (CAO Motorrijtuigen- en Tweewielerbedrijf);
  • Je start met een tijdelijk contract en als het van beide kanten goed bevalt zullen we dit omzetten in een contract voor onbepaalde tijd;
  • een goede pensioen regeling;

Dit breng je mee als Verkoper:

Naast jouw affiniteit met (elektrische) auto’s, vind je het leuk dat het een veelzijdige functie is. Jij bent commercieel ingesteld en klantgericht. Je laat een commerciële kans niet liggen! Je hebt een vlotte babbel, neemt initiatief en durft ons aan te spreken op kansen die wij volgens jou laten liggen. Wat we verder nog van je vragen:

  • Je komt uit (de regio van) Culemborg.
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
  • Je werkt 4 of 5 dagen per week en dan sta je van 8.30 tot 18.00 uur klaar voor onze klanten.
  • Je vindt het leuk om op zaterdag te werken.
voorraad Henk Scholten Mobility

Over Henk Scholten Mobility

Elektrificatie is de toekomst. Geen wonder dus dat steeds meer automobilisten kiezen voor hybride of full electric rijden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons te specialiseren in elektrificatie en mobiliteit. Verkoop, inruil, onderhoud, laadoplossingen en… zonnepanelen! Wij denken verder dan aan elektrische of hybride auto’s alleen. Wij denken ook aan het opwekken van stroom met zonnepanelen en het opladen met uw eigen laadpunt. Kortom; we ontzorgen de klant volledig met alle elektrische auto- en laadoplossingen op één adres.

Ga je bij ons aan de slag? Dan kom je te werken in een klein, hecht, jong en enthousiast team dat bestaat uit 10 vakspecialisten. Stuk voor stuk hoog opgeleid via ons eigen opleidingsprogramma en allemaal met een aanpakkersmentaliteit. Hard werken, initiatief nemen verder durven kijken en resultaatgerichtheid is wat ons verbindt.

We zoeken collega's die verder mee willen bouwen aan het succes van Henk Scholten Mobility. We zetten dus allemaal ons beste beentje voor en stappen in waar nodig. En doordat we nog zo aan het bouwen zijn is er alle ruimte voor jouw ideeën. Maar ook voor gezelligheid en een geintje (of twee, of drie..).

 

Hebben we je overtuigd?

We staan aan de vooravond van een nieuw avontuur waaraan jij, samen met ons, invulling kan geven. Denk jij de juiste skills in huis te hebben? Wacht dan niet langer en solliciteer op deze uitdagende baan!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eling Nienhuis, Salesmanager via emailadres eling@henkscholtenmobility.nl.

Bureaus, leg de telefoon maar weer neer. We doen de werving zelf dus acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!