Werkplaats receptionist - Planner

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zoeken een werkplaats receptionist die alle afspraken plant voor zowel onze werkplaats als voor onze laadoplossingen. Een veelzijdige baan waarin je veel vrijheid hebt en invulling kan geven aan je werkzaamheden. 

werkplaats receptionist - planner

Jouw uitdagingen als receptionist - planner

Als werkplaats receptionist verzorg je de planning en maak je werkopdrachten voor de werkplaatsbezoeken. Daarnaast ben je hèt gezicht richting onze klanten. Je bespreekt met hen de uit te voeren werkzaamheden of reparaties en bent de gastheer of -vrouw van de vestiging. Ook het proactief benaderen van klanten over in te plannen onderhoud of APK is onderdeel van je werk. Tevens plan je ook de afspraken voor de laadoplossingen die wij als Henk Scholten Mobility vermarkten. Dat kunnen zijn afspraken voor schouwingen bij particulieren en bedrijven, maar ook de planning van de installatie. Jouw doel? Bijdragen aan een maximale klanttevredenheid. 

Wat wij jou bieden:

Dit is de start van jouw carrière bij Henk Scholten Mobility. Je doet relevante werkervaring op en je kan veel leren van de collega’s in het team. Er zijn dus veel mogelijkheden om je loopbaan bij ons verder vorm te geven! Je komt te werken in een gedreven en gezellig team, dat niet kan wachten om jou te ontmoeten. Je vind bij ons een prettige werksfeer en interessante arbeidsvoorwaarden die o.a. bestaan uit:

 • een goed basis salaris afgestemd op jouw kwaliteiten en werkervaring met daarbij een interessante provisieregeling;
 • 24 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband (CAO Motorrijtuigen- en Tweewielerbedrijf);
 • Je start met een tijdelijk contract en als het van beide kanten goed bevalt zullen we dit omzetten in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een goede pensioen regeling;

   Dit breng je mee:

   Om succesvol te blijven, zoeken we nieuwe collega’s die met energie en doorzettingsvermogen meebouwen aan de toekomst van ons bedrijf. Collega’s die hun schouders eronder zetten, durven en doen, met nieuwe ideeën komen, vragen stellen en kritisch zijn. Kan het anders, beter? We horen het graag van je!

   Wat je verder nog in huis hebt:

   • Een afgeronde MBO opleiding. Bij voorkeur technisch of commercieel. Het gaat ons erom dat je begrijpt hoe een adviserende- / bemiddelende front office rol uitgevoerd moet worden.

   • Kennis van- en/of affiniteit met techniek van zowel de autotechniek als laadoplossingen. Ondanks dat je het volledige plaatje moet blijven overzien duik je ook regelmatig de technische details in.

   • Je bent klaar voor de eerste stap richting een succesvolle carrière en wil deze zetten in een functie en bij een bedrijf die er echt toe doen.

    

   Laadpaal met Polestar

   Over Henk Scholten Mobility

   Elektrificatie is de toekomst. Geen wonder dus dat steeds meer automobilisten kiezen voor hybride of full electric rijden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons te specialiseren in elektrificatie en mobiliteit. Verkoop, inruil, onderhoud, laadoplossingen en… zonnepanelen! Wij denken verder dan aan elektrische of hybride auto’s alleen. Wij denken ook aan het opwekken van stroom met zonnepanelen en het opladen met uw eigen laadpunt. Kortom; we ontzorgen de klant volledig met alle elektrische auto- en laadoplossingen op één adres.

   Ga je bij ons aan de slag? Dan kom je te werken in een klein, hecht, jong en enthousiast team dat bestaat uit 10 vakspecialisten. Stuk voor stuk hoog opgeleid via ons eigen opleidingsprogramma en allemaal met een aanpakkersmentaliteit. Hard werken, initiatief nemen verder durven kijken en resultaatgerichtheid is wat ons verbindt.

   We zoeken collega's die verder mee willen bouwen aan het succes van Henk Scholten Mobility. We zetten dus allemaal ons beste beentje voor en stappen in waar nodig. En doordat we nog zo aan het bouwen zijn is er alle ruimte voor jouw ideeën. Maar ook voor gezelligheid en een geintje (of twee, of drie..).

   Hebben we je overtuigd?

   We staan aan de vooravond van een nieuw avontuur waaraan jij, samen met ons, invulling kan geven. Denk jij de juiste skills in huis te hebben? Wacht dan niet langer en solliciteer op deze uitdagende baan!

   Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eling Nienhuis, Salesmanager via emailadres eling@henkscholtenmobility.nl.

   Bureaus, leg de telefoon maar weer neer. We doen de werving zelf dus acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!