Vacatures Henk Scholten Mobility

Eling Nienhuis | Sales Manager

Eling

Junior Verkoper

Ben je op zoek naar de vliegende start van jouw carrière in de autobranche? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Midden in ons bedrijf, daar speelt jouw functie als Junior Verkoper zich af. En met jouw passie voor auto’s kun je bij ons je hart ophalen!

werkplaats afspraak maken bij Henk Scholten Mobility

Autotechnicus / EV Specialist

Jouw ervaring als Autotechnicus/ EV Specialist inzetten bij dé specialist in hybride en elektrische mobiliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan aan de vooravond van een mooi avontuur waaraan jij kan meebouwen. Ben je er klaar voor?

Zonnepanelen

Elektromonteur met passie voor autotechniek

Ben jij als ervaren Elektromonteur niet alleen toe aan iets nieuws, maar vooral aan iets dat nèt even anders dan dat je de afgelopen jaren hebt gedaan? Wat denk je van een zelfstandige, nieuw in te richten functie waarin elektrotechniek en jouw affiniteit met autotechniek samen komen?

Verkoop medewerker

Bijbaan Verkoopmedewerker

Ben je op zoek naar een bijbaan die nét even anders is dan alle andere ‘standaard bijbanen’ bij autobedrijven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Middenin ons bedrijf, daar speelt jouw functie als Verkoopmedewerker zich af. En met jouw passie voor auto’s kun je bij ons je hart ophalen! Maar niet alleen auto’s ook laadoplossingen hebben jouw interesse.*

Content creator

Bijbaan Content Creator

Jouw passies: auto’s en elektrische mobiliteit! Je weet werkelijk alles van pk’s, type motoren, maximale snelheden, actieradius en vertelt er maar al te graag over. Maar ook laadsystemen en zonnepanelen hebben jouw aandacht. Trends en ontwikkelingen volg je op de voet en het liefst zit je zelf achter het stuur van een elektrische auto. Goed nieuws! Wij hebben voor jou de perfecte bijbaan.